Perheliikunta

Kausi 2018-19 20.9. alkaen torstaisin 17.30-18.30

Kerhotoiminta on ainakin syyskauden ilmaista kaupungin tukemaa matalankynnyksen toimintaa. Kerhoihin ilmoittaudutaan 12.9. julkaistavan ja avattavan kotkaliikkuu.fi portaalin kautta. Ilmoittautuminen tehdään viikoittain järjestelmään läsnäoloilmoituksella.
Tätä kautta myös ohjaajat näkevät kuinka paljon harjoituksiin on tulossa osallistujia kyseisenä päivänä. Jokaisen ryhmän koko rajataan aluksi 15 henkilöön (perheliikunta 15 paria) ja jos näyttää, että tulijoita on enemmin lisätään määrää tarpeen mukaan kun saadaan lisää ohjaajia. Rajatun osallistujamäärän takia on tärkeää että perutte ilmoittautumisen jos ette pääsekään tulemaan harjoitukseen johon olette jo ilmoittautunut.

Perheliikunnan tavoitteena on luoda lapsille positiivisia liikunnan elämyksiä yhdessä oman aikuisen kanssa. Perheliikunnan tärkein tavoite on saada jokaiselle lapselle tunnin aikana mahdollisimman paljon liikettä. Ideana on, että lapset saavat omaehtoisesti kokeilla, tutustua ja harjoitella erilaisia perusmotorisia taitoja. Joka kerta lapset voivat hyppiä, kiipeillä, juosta, pelata pallopelejä ja tasapainoilla. Ohjattuja yhteisleikkejäkin harjoitellaan aina tunnin alussa ja lopussa, muuten tunti on vapaamuotoista liikkumista yhdessä aikuisen kanssa.

Koordinaattori
Toni Hirn
Puh. 0400239295

Harjoitukset

Torstai 17.30 - 18.30 Jylppy (vanha sairaanhoito-oppilaitos, Takojantie 1)

Ohjaajat
Essi Turpeinen, Maija Sunila
Sallamari Lappalainen, Nea Hirn
Milla Kokko, Antti Muuri