Pallokerho 4-5-vuotiaille

Kausi 2018-19 alkaa 18.9. klo 17.30-18.30

Kerhotoiminta on ainakin syyskauden ilmaista kaupungin tukemaa matalankynnyksen toimintaa. Kerhoihin ilmoittaudutaan 12.9. julkaistavan ja avattavan kotkaliikkuu.fi portaalin kautta. Ilmoittautuminen tehdään viikoittain järjestelmään läsnäoloilmoituksella.
Tätä kautta myös ohjaajat näkevät kuinka paljon harjoituksiin on tulossa osallistujia kyseisenä päivänä. Jokaisen ryhmän koko rajataan aluksi 15 henkilöön (perheliikunta 15 paria) ja jos näyttää, että tulijoita on enemmin lisätään määrää tarpeen mukaan kun saadaan lisää ohjaajia. Rajatun osallistujamäärän takia on tärkeää että perutte ilmoittautumisen jos ette pääsekään tulemaan harjoitukseen johon olette jo ilmoittautunut.

Pallokerhon tavoitteena on kehittää lasten pallonkäsittelytaitoja erilaisten pallojen kanssa. Kerho ei ole lajisidonnainen eli kerhossa harjoitellaan kaikkia pallonkäsittelytaitoja kuten heittämistä, kuljettamista ja syöttämistä. Perusmotoriset taitojen harjoitteleminen on pallokerhon päätavoite. Muita perusmotorisia taitoja kuten tasapainotaitoja sekä erilaisia liikkumistaitoja harjoitellaan myös joka kerta. Esimerkiksi hyppäämistä, kiipeämistä, kuperkeikkaa, juoksemista, kinkkaamista jne...

Pallokerhossa on tavoite saada kaikille lapsille mahdollisimman paljon liikettä tunnin aikana. Jokaiselle lapselle annetaan mahdollisuus onnistumisen elämyksiin. Opettelemme myös ryhmässä toimimisen taitoja, sääntöjen noudattamista sekä turvallisessa ympäristössä kilpailun tuomaa iloa ja pettymystä.

Koordinaattori
Toni Hirn
Puh. 0400239295

Ohjaajat
Essi Turpeinen, Maija Sunila
Sallamari Lappalainen, Nea Hirn
Milla Kokko, Antti Muuri

Harjoitukset

Tiistai 18.00 - 19.00 Jylppy (vanha sairaanhoito-oppilaitos)