Koripallokerho 6-7 vuotiaille

Kausi 2018-19 19.9. alkaen keskiviikkoisin 18.30-19.30
Kerhotoiminta on ainakin syyskauden ilmaista kaupungin tukemaa matalankynnyksen toimintaa. Kerhoihin ilmoittaudutaan 12.9. julkaistavan ja avattavan kotkaliikkuu.fi portaalin kautta. Ilmoittautuminen tehdään viikoittain järjestelmään läsnäoloilmoituksella.
Tätä kautta myös ohjaajat näkevät kuinka paljon harjoituksiin on tulossa osallistujia kyseisenä päivänä. Jokaisen ryhmän koko rajataan aluksi 15 henkilöön (perheliikunta 15 paria) ja jos näyttää, että tulijoita on enemmin lisätään määrää tarpeen mukaan kun saadaan lisää ohjaajia. Rajatun osallistujamäärän takia on tärkeää että perutte ilmoittautumisen jos ette pääsekään tulemaan harjoitukseen johon olette jo ilmoittautunut.

Koripallokerhossa harjoitellaan koripallon alkeita, kuten heittämistä, kuljettamista ja syöttämistä. Koripallotaitojen lisäksi harjoituksissa pelataan erilaisia pallopelejä. Siellä harjoitellaan myös perusmotorisia taitoja kuten juoksemista, hyppäämistä ja kiipeämistä. Tavoite on saada kaikille lapsille onnistumisen elämyksiä ja paljon liikunnan riemua.

Korisharjoituksiin tarvitset mukaan sisäliikuntavaatteet, ota kainaloon juomapullo ja koripallo ja laita sisäpelikengät jalkaan. Tule iloisella mielellä ja ole valmiina ottamaan vastaan suurta liikunnan riemua.

Koordinaattori
Toni Hirn
Puh. 0400239295

Ohjaajat
Essi Turpeinen, Maija Sunila
Sallamari Lappalainen, Nea Hirn
Milla Kokko, Antti Muuri

Harjoitukset
Keskiviikko 18.30 -19.30 Jylppy (vanha sairaanhoito-oppilaitos)